Goddag Oslo!

Here we are!!! Even een dagje Oslo voordat we door vliegen naar Miami. Oslo is niet echt een stad voor wanneer je een beperkt budget hebt, maar als je het een beetje handig aanpakt toch goed te doen! We zijn gewoon lekker gaan lopen met de citymap in onze hand. Naast ‘standaard’ highlights als de Dom, het stadhuis, het parlementsgebouw en de nationale opera, ontdekten we dat er ook veerbootjes gaan naar de eilanden vlak voor de kust. Niet perse bedoeld voor toeristen, maar (juist daarom?) wel heel leuk… Én budget! Deze vertrekken van recht tegenover het stadhuis en varen je voor €3 per persoon een uur lang, langs een kleine groep eilanden met onuitspreekbare namen, waar bewoners van de eilandjes op- en afstappen. Mooie uitzichten en een aangename afwisseling met de drukke stad. Je kunt natuurlijk ook zelf de eilandjes bezoeken en op een volgende veerboot weer opstappen, maar gezien de temperatuur hier besloten wij lekker in de veerboot te blijven 🙂

Omdat afgelopen nacht een kort nachtje was en morgen een lange dag wordt, zijn we op tijd weer naar het hotel gegaan. Even relaxen en dan morgen….. Op naar de ZONNNNNNNN!!!

 

5 gedachtes over “Goddag Oslo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s